Mobile Menu ICO
 

Vyhlásenie o ochrane osobných údajov

    E-shop www.zlatnictvohorvath.sk, spoločnosť AGAU s.r.o., Z. Nejedlého 45, 934 01 Levice, IČO: 36 562 190, DIČ: 202 186 8266, IČ DPH: SK 202 186 8266, zapísaná v obchodnom registri Okresného súdu v Nitre, oddelenie s.r.o., vložka 14996/N (ďalej len www.zlatnictvohorvath.sk), rešpektuje súkromné údaje o každej osobe, našom zákazníkovi a návštevníkovi našej webovej lokality. Týmto vás chceme informovať, aké údaje získavame, akým spôsobom sú zhromažďované, spracovávané a využívané vaše osobné údaje. Zároveň vás informujeme o tom, ako môžete uplatniť svoje práva dotknutých osôb.

    www.zlatnictvohorvath.sk je ako prevádzkovateľ zodpovedný za dodržiavanie všeobecne záväzných predpisov o ochrane osobných údajov podľa Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady EÚ 20016/679 z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov a Zákona č. 18/2018 z.z. O ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov. Naše pravidlá ochrany údajov sú v súlade s platným právom na ochranu osobných údajov.

  • Informačná povinnosť
    • E-shop www.zlatnictvohorvath.sk – spoločnosť AGAU s.r.o., Z. Nejedlého 45, 934 01 Levice, IČO: 36 562 190, DIČ: 202 186 8266, IČ DPH: SK 202 186 8266, zapísaná v obchodnom registri Okresného súdu v Nitre, oddelenie s.r.o., vložka 14996/N, spracováva osobné údaje z dôvodu nevyhnutného na plnenie zmluvy (spracovanie, vybavenie objednávky, fakturáciu a dodanie tovaru) zákazníkovi.
    • K tomu, aby bolo možné spravovať vašu objednávku spracovávame vaše nasledovné osobné údaje: meno a priezvisko, adresa, PSČ, mesto, e-mailovú adresu, na ktorú vám príde potvrdzujúci e-mail o prijatí objednávky a telefónne číslo, ktoré je nevyhnuté na kontaktovanie zákazníka, kvôli zabezpečeniu dodania objednávky kuriérskou spoločnosťou. Údaje spracovávame na základe nariadenia GDPR: Zákona 18/2018 Z.z., §13 Zákonnosť spracúvania, ods. 1, bod b.
    • Vaše osobné údaje sa spracovávajú po dobu spracovania vašej objednávky automatizovane a následne budú archivované z dôvodu dodržania daňových a účtovných zákonov.
  • Externí spracovatelia
    • Vaše osobné údaje budú poskytnuté našim nasledovným spracovateľom: ......GLS Slovakia, BG Soft........
    • Spracovatelia boli starostlivo vybratí a spracovávajú údaje výlučne podľa pokynov e-shopu www.zlatnictvohorvath.sk a sú zaviazaní dodržiavať predpisy o ochrane osobných údajov. Sú im poskytované len údaje, ktoré sú nevyhnuté na zabezpečenie dodania tovaru a dodržania zákonných povinností, v rámci rozsahu a doby. Verejným inštitúciám, ako sú správne orgány, súdy alebo orgány činné v trestnom konaní, sa budú osobné údaje poskytovať len v zákonom povolenom rozsahu.
  • Všeobecné práva dotknutej osoby
    • Každý zákazník si môže uplatniť právo k prístupu k svojim údajom (Z. 18/2018, II. Oddiel, §21). Ak sú splnené príslušné požiadavky, môže si uplatniť aj nasledujúce práva (Z. 18/2018, II. III. Oddiel):

        - Právo na opravu

        - Právo na vymazanie *

        - Právo na obmedzenie spracovania

        - Právo na podanie sťažnosti príslušnému kompetentnému orgánu na ochranu osobných údajov

        - Právo na prenos údajov

      *Vaše osobné údaje sa spracovávajú výhradne na základe oprávneného záujmu e-shopu www.zlatnictvohorvath.sk. Ak máte výhrady, môžete vašu námietku voči spracovaniu osobných údajov vzniesť. E-shop www.zlatnictvohorvath.sk, vaše údaje vymaže, ak sa nepreukážu závažné dôvody na spracovanie, ktoré si zaslúžia ochranu a ktoré prevažujú nad vašimi záujmami, právami a slobodami, alebo ak spracovanie slúži na uplatňovanie, výkon alebo ochranu proti právnym nárokom.

  • Cookies
    • Aby sme mohli zabezpečiť funkčnosť nášho e-shop a tiež zatraktívniť ho pre našich zákazníkov, používame cookies. Sú to malé textové súbory, ktoré sa pri návšteve našej webstránky uložia vo vašom počítači (v priestore vyhradenom pre internetový prehliadač), alebo v mobilnom zariadení a umožňujú nášmu e-shopu rozpoznať váš prehliadač pri najbližšej návšteve. Používaním súborov cookie môžeme zlepšiť funkcionalitu nášho e-shopu a poskytnúť obsah a služby na stránkach, ktoré sú prispôsobené pre vás. Každý cookie súbor má nastavenú určitú dobu životnosti, po uplynutí ktorej sa automaticky vymaže.
    • V prípade, že sa rozhodnete nepovoliť prístup k súborom cookies, niektoré funkcie nášho e-shopu sa nemusia zobrazovať, resp. fungovať správne. Funkcionalita nášho e-shopu môže byť obmedzená, a rovnako môže byť ovplyvnený vzhľad webovej stránky a váš užívateľský komfort.
    • Náš e-shop používa 2 druhy vlastných súborov cookies :

      'PHPSESSID'- je potrebný na základnú funkcionalitu e-shopu. Bez existencie tohoto cookie súboru nie je možné realizovať funkčnosť nákupného košíka a ukončenie objednávky. Životnosť tohoto cookie súboru je obmedzená a trvá len počas jednej, práve prebiehajúcej vašej návštevy na našom e-shope. Po zavretí internetového prehliadača je tento súbor automaticky zmazaný.

      'navstevnik'- tento tzv. technický cookie sa používa na rozpoznanie vášho internetového prehliadača pri najbližšej návšteve. Nie je nevyhnutne potrebný pre základnú funkcionalitu e-shopu, ale je potrebný pre doplnkové funkcie e-shopu, ako sú napríklad 'naposledy sledované produkty' či 'obľúbené položky'. Životnosť tohoto cookie trvá 365 dní od vašej poslednej návštevy z daného internetového prehliadača.

      Ani jeden z týchto cookies nie je používaný na identifikáciu osoby návštevníka. Obsahom týchto cookies je krátky a náhodne vygenerovaný reťazec znakov, ktorý neobsahuje žiadny údaj smerujúci k možnej kompromitácií identity návštevníka.

    • Ďalej naša web stránka používa nasledovné cookies tretích strán:

      'Google Analytics Statistical service'- používa sa na vyhodnocovanie štatistík prístupov návštevníkov na našu webstránku. Google dodržiava zásady ochrany súkromnia podľa aktuálnych pravidiel nariadenia GDPR. Viac o tom sa môžete dočítať na webe google. Google Analytics používa dva alebo viac cookie súbory '_ga', '_gid', '_gag_gtag'... Ich životnosť je určená na niekoľko dní až dva roky.

    • Predmetom vyjadrenia vášho súhlasu či nesúhlasu s ukladaním cookies z našej webovej stránky sú nasledovné cookies: 'navstevnik' a cookies tretích strán, teda Google Analytics.
    • Počítač môžete nastaviť tak, aby vás vždy upozornil, keď sa odoslal súbor cookie, alebo vypnúť ukladanie súborov cookie prostredníctvom internetového prehliadača. Avšak niektoré mobilné zariadenia ukladajú súbory cookie v oblastiach špecifických pre konkrétnu aplikáciu, ktoré nie sú kontrolované prostredníctvom nastavení prehliadača. Tu nájdete postup ako na to v najrozšírenejších internetových prehliadačoch.

      Mozilla Firefox - blokovanie cookies

      Google Chrome - vymazanie, povolenie a správa súborov cookie

      Microsoft Internet Explorer - odstránenie a správa súborov cookie

      Microsoft Edge - história prehľadávania a ochrana osobných údajov

      Apple Safari - Apple customer privacy policy

    • V prípade že chcete prehodnotiť resp. zmeniť svoje predošlé rozhodnutie o súhlase ukladania súborov cookies a odpovedať znova na túto otázku, kliknite prosím sem.